Nejčastější otázky a odpovědi

Je registrace skutečně zdarma?

Ano, registrace i vytvoření vidoeživotopisu pro uchazeče vždy byla, je a bude zdarma.

Naopak díky videoživotopisům uchazeč ušetří i finanční náklady na případné dojíždění po pracovních pohovorech.

Proč je důležité pečlivě vyplnit údaje ve svém profilu?

Pečlivě a kompletně vyplněný profil včetně vytvořeného videoživotopisu je velmi důležitý pro naše konzultanty, aby Vám mohli vyhledávat  nejvhodnější pracovní pozice a nabízet Vás zaměstnavatelům.

Je proto důležité si v profilu nastavit i zájem o obory, ve kterých hledáte práci.

Proč by mi měl právě videoživotopis pomoci ziskat praci?

Videoživotopis Vám značně zvýší pravděpodobnost úspěchu. Na základě videoživotopisu  si o Vás udělá personalista nebo zaměstnavatel naprosto přesný obrázek, lépe si Vás zapamatuje a tím se řadíte okamžitě před ostatní uchazeče.  Videoživotopis Vám také umožní na sobě vyzdvihnout kladné stránky a prezentovat se daleko lépe než na papíře.

Další výhody videoživotopisu naleznete zde:

http://www.jobcveye.com/jak-to-funguje

Co vše bych měl do videoživotopisu uvést?

Videoživotopis by měl v podstatě kopírovat strukturovaný životopis, měli byste tam uvést své základní údaje, vzdělání, praxi a dovednosti.

Na modelové video a pár tipů k vytvoření videoživotopisu se můžete podívat zde:

http://www.jobcveye.com/blog/jak-na-video-zivotopis

Co se stane, když kliknu na tlačítko “MÁM ZÁJEM O POZICI”?

Když kliknete na tlačítko “MÁM ZÁJEM O POZICI” u konkrétní pracovní pozice, je to pro nás jasný signál, že jste připraveni se o tuto pozici ucházet. Pokud máte kompletně vyplněný profil a vytvořený videoživotopis, zhodnotíme Vaše zkušenosti a předpoklady pro danou pozici a budeme Vás prezentovat u zaměstnavatele. Nebo si Vás  zaměstnavatel může sám na základě Vámi vyplněných údajů vyhledat.

Co potřebuji k vytvoření videoživotopisu?

Vytvoření videoživotopisu není nic složitého a nepotřebujete žádnou zvláštní techniku. Postačí notebook nebo stolní počítač s webovou kamerou. Náš system se postará o vše ostatní a navede Vás celým postupem.

Ještě bychom doporučili vhodné oblečení a celkovou úpravu Vašeho vzhledu i prostředí, kde budete video natáčet.

Jsou mé osobní údaje a video chráněny dle zákona o ochraně osobních údajů?

Ano, samozřejmě. Systém chrání Vaše osobní údaje i videoživotopis proti zneužití, video nelze ze systemu stáhnout a použít ho k jinému účelu, než je určeno. K Vašim údajům se dostanete pouze Vy a konzultanti naší agentury. Potenciální zaměstnavatelé si pak mohou video pouze přehrát v našem system, není možné ho ukládat či kopírovat k jiným účelům.

Co mám dělat, když budu mít technické potíže?

Pokud si nebudete vědět s čímkoliv rady, obraťte se na nás na info lince +420 734 151 989 a naši konzultanti Vám ochotně poradí nebo nás kontaktujte emailem info@jobcveye.com.

Mohu aktivně nabízet svůj videoživotopis potenciálním zaměstnavatelům?

V případě, že Vás v systému zaujala nějaká pozice, můžete na uvedený kontakt přímo poslat odkaz na svůj videoživotopis a tím komunikovat napřímo s potenciálním zaměstnavatelem.

Proč je důležité udržovat svůj profil neustále aktuální?

Protože naši konzultanti i zaměstnavatelé denně v systému vyhledávají vhodné uchazeče na aktuální pracovní pozice. Pokud tedy nebudete mít profil vyplněný nebo aktuální, může Vám uniknout zajímavá pracovní nabídka. Snažte se tedy svůj profil pravidelně aktualizovat a zatraktivňovat.

Pokud budete mít jakékoliv další dotazy, neváhejte se na nás obrátit.

Děkujeme za Vaši přízeň a těšíme se na spolupráci.

Tým JOBCVEYE..."S videoživotopisy jsme jednička na trhu."